Esitykset

TILATTAVISSA KIERTUEELLE:

PIRISTY PARISUHDE! -Kolmen vinkin komedia sai ensi-iltansa 22.3.2019 Valkeakosken kaupunginteatterin Näyttelijäyhdistyksen järjestämässä Cafe Teatrossa.

Ohjaus: Jarkko Suhonen

Käsikirjoitus ja rooleissa: Sanna ja Veli-Pekka Ristaniemi

”Piristy parisuhde! -kolmen vinkin komedia” kertoo pariskunnasta, jonka suhde on yhtä väljähtynyt kuin olut saunassa pikän istumisen jälkeen. Pariskunta ottaa hääpäivänään haasteen vastaan parisuhteen piristyskeinoista. Esitys sopii erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin esitettäväksi. Kesto 35 minuuttia, mutta tilattavissa myös laajennettuna versiona.

piristy parisuhde-kuva

HAETAAN MUUTTOAPUA!-monologiesitys sai ensi-iltansa  12.10.2018 Valkeakosken Kaupunginteatterin Vilho-näyttämöllä. Esityskausi oli 10.10.-10.11.2018 ja sitä esitettiin 7 kertaa. Esitys kävi 17.11.2018 vierailulla myös Lahden Pikkuteatterissa Taskufestareilla. Esitys vieraili Aivoviikon kunniaksi yhteensä viiden esityksen verran Lahden Pikkuteatterissa ja Salon Teatterissa 14.-16.3.2019.

Ohjaus: Veli-Pekka Ristaniemi
Rooleissa: Sanna Ristaniemi

”Isoäiti. Sä kasvatit musta Supersankarin. Mä tulen ja parannan sut. Mä vedän Alzheimeria turpaan.”
Voimakas ja justiinsa passeli monologiesitys, joka kertoo kolmesta supersankarista, muuttamisesta, voimavaroista ja muistamisen vaikeudesta. Esitys on vanhempiensa hylkäämän ja isoäitinsä kasvattaman Sannan tarina, jonka hoitosuhde isoäitiin vaihtuu päälaelleen Alzheimerin yllättäessä. Monologi taiteilee naurun ja kyyneleiden rajapinnalla eikä jätään ketään kylmäksi. 

Esityksen kesto noin 2 h väliajan kanssa.

Esityksen traileri:

https://youtu.be/N61blm9mHEk

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

 

 

 

Mainokset