Muista!

Muista avaimet. Muista kännykkä. Muista lääkkeet. Ja muista, ole rauhassa, sinulla ei ole mitään hätää. Haemme muuttoapua osana Teatterikesän OFF Tamperetta 8.8.-12.8.2017. Muista tulla! Kuva: Susanna Lyly

Uusi alku

Aina elämä ei (ei useinkaan itse asiassa) mene suunnitelmien mukaan. Niin kävi meidänkin Haetaan muuttoapua-esityksen kanssa, jonka piti saada ensi-iltansa helmikuun lopulla. Helmikuiset soveltavan taiteen talvifestivaalit kuitenkin jäivät järjestymättä, tuli toisia proggiksia, toisia kaupunkeja, sairauksia, uusia ajatuksia ja pakottava tauon tarve, kun kalenteri olikin täynnä.  Tuli pakottava tarve puhua juuri tästä henkilökohtaisesta ja Altzheimerin asiasta … More Uusi alku

Miten demotaan muuttoa?

Saimme tilaisuuden demota Haetaan muuttoapua! -esitystä lauantaina 20.8.2016 Ritvalan Nuorisoseuran Esityksellisissä iltamissa. Tärkeintä demoamisessa on se, että se antaa suuntaviivoja sille, millainen oikean tuotteen pitäisi olla. Mitä pitää muuttaa, jotta oikeasta tulee todella hyvä. Esitystilanne oli haasteellinen. Nuorisoseuran lava on vanhanaikainen, mutta sympaattinen syvennys verhoineen ja salin tila pitkänomainen sekä korkea. Ammattilaisellakin äänenkäyttäjällä ääni meinaa … More Miten demotaan muuttoa?

Olohuoneteatteri

Kollektiivimme on saanut kutsun festivaaleille tulevalla Haetaan muuttoapua! -olohuoneteatteriesityksellään. Se esitetään helmikuussa 2017 Tampereella ensi kerran järjestettävillä Pro Arctis 2017-soveltava taiteen talvifestivaaleilla. Festivaalin tarkoitus on tuoda kaupunkiin esille osallistavaa, esittävää ja soveltavaa taidetta keskellä synkintä talvea. Festivaalin emoina toimivat Sussa Lavonen ja Metsälintu Pahkin.

Uuden äärellä

Apurahahakemukset vaativat pinnistelyä monessakin suhteessa. Ehkä tiedät, jos olet ikinä niitä rustannut (viimeisenä iltana, hiestä märkänä tottakai). Tuli tarve tehdä esitys. Tuli tahoja, jotka halusivat nähdä esityksen. Tuli tarve saada palkkaa tekemästään työstä. Tuli tarve nimetä ryhmittymämme, joka tekee esityksiä koska on tarve tehdä esityksiä. Yhdessä.